Nóóit meer bonnetjes bewaren. Gewoon alle declaraties veilig en opgeslagen in de cloud!

Bonnen in Cloud

Nóóit meer bonnetjes bewaren. Gewoon alle declaraties veilig en opgeslagen in de cloud!

“Persoonlijk contact en professionaliteit vinden wij erg belangrijk”.

Het concept:

Declaree is een mobiele (en web-) applicatie waarmee het heel gemakkelijk is om bonnetjes te declareren. Maak simpelweg een foto van je bon, en deze staat direct in een online overzicht.
Het proces:

Om zakelijke onkosten te kunnen declareren moet je al je bonnetjes bewaren. Eens in de zoveel tijd moet je al die bonnetjes overschrijven op een formulier, en inleveren bij de boekhouder of accountant. Die moet vervolgens voor alle werknemers de bonnetjes invoeren in het boekhoudpakket. Declaree maakt dit proces vele malen eenvoudiger. Met de mobiele app maak je simpelweg een foto van het bonnetje en het bonnetje zelf gooi je gewoon weg. Dan staat de declaratie direct klaar in een online overzicht zowel voor jou als de boekhouder. Die kan dit rechtstreeks koppelen naar het boekhoudpakket: zo heb je binnen no-time je zakelijk gemaakte kosten weer vergoed gekregen.

De doelgroep:

Met Declaree willen we vier doelgroepen bedienen. Voor ZZP’ers, MKB bedrijven en ook grote bedrijven bieden we het gebruik van de tools aan op basis van een licentie. De kosten van deze licenties proberen we zo te stellen dat er daadwerkelijk geld bespaard wordt zodra er een abonnement wordt afgesloten. Bovendien blijft de data van de klant – alle data is te allen tijde te exporteren. Naast deze drie groepen bieden we Declaree ook aan in een White Label vorm aan accountantskantoren, die daarmee hun eigen klanten kunnen gaan bedienen. Hun eigen logo komt dan op de tool te staan.

White Label:

Naast de online af te sluiten abonnementen per onderneming, kent Declaree een zogehete White Label vorm. Dit biedt een grotere organisatie, boekhoud- of accountantskantoor de mogelijkheid om Declaree in te zetten als eigen product tegen gunstige tarieven.

Voor White Label licenties wordt Declaree in samenwerking met de opdrachtgever gekoppeld met de bestaande applicatie omgeving. Zo behoudt de eindgebruiker haar bestaande aanmeldprocedure (Single Sign On) en worden hiërarchie- en authorisatiegegevens automatisch gesynchroniseerd met Declaree. Ook is het mogelijk diepere integratie aan te gaan, door declaratie- of periodieke export bestanden uit Declaree door te zetten naar andere ‘storage’ oplossingen van de opdrachtgever. Voorbeelden hiervan zijn ‘private cloud’- of eenvoudigere storage oplossingen als Google’s Drive of Dropbox.

Koppeling boekhoudsoftware

Declaree biedt al vanaf dag één de mogelijkheid om declaraties te exporteren naar Excel en PDF formaat. Met deze twee opties kunnen declaraties met een eenvoudige handeling direct doorgezet worden naar de boekhouding. Om het echter nog makkelijker te maken integreert Declaree met verschillende boekhoudpakketten, zoals bijvoorbeeld Exact Online en Twinfield. Overige boekhoudpakketten worden in overleg met de opdrachtgever geïntegreerd. In de roadmap hieronder staan geplande integraties met ‘third party’ software.

Het team

Het team achter Declaree bestaat uit Jasper Spoor, Bart Jochems, en Bas Janssen. Zij volgden alle drie een technische opleiding op de hogeschool of de universiteit. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan binnen de IT, zagen zij de kans schoon om voor zichzelf te beginnen. Declaree is het eerste concept waar zij nu invulling aan geven.

www.moboa.nl