Hulp bij administratie

Bent u op zoek naar hulp van een boekhouder voor uw financiële administratie? Wij helpen uw graag.! Administratiekantoor KleingeLuc Groningen heeft een jarenlange brede ervaring op het gebied van financiële zaken.

Alles uitbesteden? Samen de administratie doen? Alles is mogelijk.! Zoekt u hulp bij administratie voor het correct doen van uw belastingaangifte of een boekhouder die u financieel ontzorgt? Zoek niet verder.. Kies voor Administratiekantoor KleingeLuc Groningen met betrokkenheid en persoonlijke aandacht. We helpen u graag met de administratie van uw onderneming zodat u zich kunt richten op het ondernemen.

Hulp bij administratie:

  • Altijd inzicht in uw up-to-date administratie / boekhouding
  • Uitstekende kennis van financiële en fiscale regelgeving
  • Direct contact met uw eigen contactpersoon

Hulp bij uw administratie biedt u duidelijkheid en heldere financiële overzicht op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Krijg inzicht in uw financiële situatie / administratie in begrijpelijke taal. U krijgt een vast contactpersoon welke u helpt met uw administratie en aan wie u onbeperkt vragen kunt stellen.

Administratiekantoor KleingeLuc Groningen heeft veel ervaring met zzp’ers en het MKB. De afgelopen jaren hebben wij vele zzp’ers en mkb’ers geholpen met het opzetten van de bedrijfsadministratie en het beheren daarvan. Vooraf maken we gezamenlijk heldere afspraken over de diensten die wij zullen gaan verlenen en waar wij u geheel in kunnen ontlasten. Administratiekantoor KleingeLuc Groningen werkt met transparante tarieven. U kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van uw administratie / hulp bij administratie waarbij u niet voor verassingen komt te staan. Zoals onze slogan zegt: Snel, no-nonsense en betrouwbaar.!

Haal meer uit uw administratie! Wilt u meer informatie over hulp bij administratie van Administratiekantoor KleingeLuc Groningen? We komen graag persoonlijk met u in contact om wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken.

Kop koffie?

“Mijn motto is: Doen wat je goed kan! Op z’n Gronings: snel, no-nonsense en betrouwbaar.”

Waarom Administratiekantoor KleingeLuc

  • Uw complete administratie onder 1 dak​
  • Een vast contactpersoon
  • Brede ervaring in financiële zaken
  • Voor zowel bedrijven en particulieren
  • Persoonlijk advies ook in de avonduren

Hulp nodig bij administratie?

Neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

    (* = altijd invullen)