Hulp bij schulden

Bent u in de financiële problemen gekomen of dreigen er financiële problemen? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor een optimale begeleiding. Als u uw rekeningen niet meer kunt betalen, kunnen de problemen zich snel opstapelen. U krijgt aanmaningen of er staat een deurwaarder op de stoep. Misschien piekert u over geld.. over uw financiën. Wij helpen u graag.! Krijg inzicht en overzicht in uw financiën.

Het hebben van schulden heeft veel oorzaken. Soms komt het doordat uw eigen financieel inzicht niet goed is. Maar er zijn ook veel oorzaken waar u misschien geen invloed op hebt gehad. In het begin dicht het ene gat de andere nog.. maar in veel gevallen volgt een uitzichtloze situatie waarin incassobureaus en deurwaarders aan alle kanten proberen de vorderingen bij u te innen.

Er ontstaat een ingewikkelde situatie waar zonder hulp lastig uit te raken is. Daarnaast legt dit alles een enorme druk op u (en uw gezin). Stress en gebrek aan ontspanning kunnen zorgen voor psychosociale problemen. Wij kunnen u helpen bij het regelen van uw schulden. In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis en bespreken gezamenlijk uw situatie en de mogelijkheden om u te helpen met uw schulden.

Hulp nodig bij schulden?
Hulp nodig bij het beheren of onder controle krijgen van uw geldzaken? Wij helpen graag! Administratiekantoor KleingeLuc Groningen heeft een jarenlange brede ervaring op het gebied van financiële zaken.

“Mijn motto is: Doen wat je goed kan! Op z’n Gronings: snel, no-nonsense en betrouwbaar.”

Waarom Administratiekantoor KleingeLuc

  • Uw complete administratie onder 1 dak​
  • Een vast contactpersoon
  • Brede ervaring in financiële zaken
  • Voor zowel bedrijven en particulieren
  • Persoonlijk advies ook in de avonduren

Heeft u hulp nodig bij schulden?

Neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Uw persoonlijke situatie is uniek. Graag bespreken wij met u de financiële (on)mogelijkheden. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen bekijken welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn.

    (* = altijd invullen)