Referenties

Lees wat anderen zeggen over onze diensten en producten.

“Mijn motto is: Doen wat je goed kan! Op z’n Gronings: snel, no-nonsense en betrouwbaar.”

Goede boekhouder, fijn in omgang, reageert snel op vraag stukken en denkt mee. Neem zaken uit handen zodat je, je ken focussen op waar je goed in bent.
Kr Bultena-Rademaker – ademaker schoonmaak service

 

Jaren lang nooit wat van mijn administratie gesnapt, en het bedrijf die mijn administratie deed hielp mij ook niet. Maar wat mij nu overkomt geweldig, iemand die je helpt, begrijpt alles uitzoekt en uit legt. Administratiekantoor KleingeLuc is de perfecte steun die je nodig hebt bij jouw eigen bedrijf. Geweldig en betrouwbaar. in 1 woord een TOP Bedrijf. Als je met dit bedrijf samen werkt heb je Groot geluk.

Dennie Detz – Schoenmakerij & Sleutelservice Detz

 

Ondertussen gaat mijn boekhouding zo’n anderhalf jaar naar deze man. In die tijd ben ik heel veel wijzer geworden waar op te letten en waar de (om)mogelijkheden liggen. Ook denkt hij mee over hoe jouw administratie efficiënter kan en doet hierbij voorstellen. Uiteraard ben jij degene die bepaald hoe en wat jij wenst door te voeren. Maar zijn inzet wordt gewaardeerd. Ik verwacht dan ook nog jaren gebruik te maken van deze gedreven administrateur.

Walter – AKS Noord

 

Ik heb Wieger leren kennen als doorbijter! Komt zijn afspraken na gaat door het vuur voor je en geeft niet op tot dat hij bereikt heeft wat hij wil door hem hebben wij rust gevonden en zien wij de toekomst tegemoet. Kortom gezegd dit is een toppertje. Die je zelden ziet en meemaakt.

Michel Hoeksema – Behangwerken

 

Wieger helpt bedrijven & zzp’ers vakkundig bij de verwerking van de boekhouding. Hij werkt heel nauwkeurig, goed, snel & compleet. Ook weet Wieger zijn klanten heel goed te sturen. Ik ben erg tevreden over dienstverlening die wordt geleverd!

Marcel Gremmer – Gremmer Administratie- en Belastingadvies

 

Wieger is iemand met kennis van organiseren, coderen en boekhouden. Hij brengt orde in uw financiële administratie. Hij is daarbij dienstbaar aan zijn opdrachtgever. Hij werkt nauwkeurig en met veel plezier en dat voor een scherpe prijs. Daarnaast is hij kritisch naar zichzelf. Als hij iets niet weet, zoekt hij hiervoor hulp. Ik maak graag gebruik van zijn diensten.

Harry Veen – Audiss

 

Ik heb Wieger mogen leren kennen als een zeer integer en vakbekwame ondernemer op het gebied van administratie. Wieger weet zijn klanten echt te ontzorgen op de gebieden waar men dat nodig heeft. Zijn service is gericht op kostenbesparing voor de (Z) Zelfstandige Proffessional. Waar u het in de administratie niet meer ziet zitten, begint voor Wieger de uitdaging.

Erik Verstegen – Saen Coaching & Advies

 

Ik heb Wieger leren kennen als een enthousiaste en doortastende ondernemer. Deskundig op zijn vakgebied, sociaal en betrokken bij zijn klanten. Gericht op prijs, kwaliteit en resultaat weet hij bedrijven en zzp-ers te overtuigen van zijn diensten en werkwijze. Het is mooi te zien dat Wieger erin is geslaagd om in korte tijd een goed netwerk op te bouwen, door middel van persoonlijk contact en social media. Met KleingeLuc heeft hij inmiddels een plek verworven op de plaatselijke en regionale markt. Ik wens Wieger veel plezier en succes met KleingeLuc.

Lilian Snijder – Loopbaanprofessional, Persoonsgerichte coach en trainer. Biografisch, ervarings- en lichaamsgericht

 

I asked Wieger for advise and an offer for my business administration. ?Wieger was very helpfull and quick in responding, even outside normal working hours. ?Although we never met, I still feel like knowing him personally.

Paul Schenk – Service Engineer / CPT Operator

 

Wieger heeft me zijn hulp aangeboden, om me over de koudwatervrees heen te trekken van het ‘zelf boekhouden online’. Zo aardig. Hij kende me niet eens, las mijn oproep voor hulp met boekhouden en bood het aan. “ik leer het je wel totdat je het gemakkelijk vindt. Doen we dit jaar samen de btw aangiftes.” Waar boekhouders normaal, al bij het stellen van een vraag een factuur schrijven, biedt Wieger het aan: “Je bent er om elkaar als ondernemer te ondersteunen.” Dat vind ik zo’n mooie instelling van een bedrijf, dan ben je in vertrouwde handen. Ik kan mijn ongerustheid over cijfers los laten, Wieger helpt totdat ik het kan. Dat scheelt me enorm veel stres. Die concentratie heb ik hard nodig om mijn bedrijf te runnen/redden. Heel erg blij mee Wieger, enorm bedankt. Ik beveel Wieger van harte aan.

Karin Miedema – Auteur van ‘Samen Inzicht Methode’ ter versterking van communicatie tussen ver uit elkaar liggende partijen

 

Wij kennen Wieger als een logistiek coördinator met een oog voor detaillistische aspecten. Hij laat niets aan het toeval over en wil voorbereid zijn. Zijn streven naar procesverbetering geven een aantal stappen voorwaarts.

Erik Maassen vd Brink – Wagenborg Nedlift b.v. For Sign of Solutions

 

Hoera, een boekhouder die met mij meedenkt, mij stimuleert, uitlegt en de zaken eenvoudig houdt. Wat een bevrijding om niet meer alleen met al die cijfertjes te puzzelen, maar om dit nu te kunnen delen met iemand die enthousiast, praktisch en doortastend is. Dit wordt vast een mooi boekjaar.

Evelien Stadt – Vanuit je Bron

U gaat een referentie schrijven. Alvast bedankt!

Vul onderstaande velden zo volledig mogelijk in

    (* = altijd invullen)