Hulp bij boekhouding

Bent u op zoek naar hulp van een boekhouder? Wij helpen uw graag.! Administratiekantoor KleingeLuc Groningen heeft een jarenlange brede ervaring op het gebied van financiële zaken.

Alles uitbesteden? Samen de boekhouding doen? Alles is mogelijk.! Zoekt u hulp bij boekhouden voor het correct doen van uw belastingaangifte of een boekhouder die u financieel ontzorgt? Zoek niet verder.. Kies voor Administratiekantoor KleingeLuc Groningen met betrokkenheid en persoonlijke aandacht. We helpen u graag met de boekhouding van uw onderneming zodat u zich kunt richten op het ondernemen.

Hulp bij boekhouden:

  • Altijd inzicht in uw up-to-date administratie / boekhouding
  • Uitstekende kennis van financiële en fiscale regelgeving
  • Direct contact met uw eigen contactpersoon

Administratiekantoor KleingeLuc Groningen heeft veel ervaring met zzp’ers en het MKB. De afgelopen jaren hebben wij vele zzp’ers en mkb’ers geholpen met het opzetten van de boekhouding voor hun onderneming en het beheren daarvan. Vooraf maken we gezamenlijk heldere afspraken over de diensten die wij zullen gaan verlenen en waar wij u geheel in kunnen ontlasten. Administratiekantoor KleingeLuc Groningen werkt met transparante tarieven. U kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van uw boekhouding / hulp bij boekhouding waarbij u niet voor verassingen komt te staan. Zoals onze slogan zegt: Snel, no-nonsense en betrouwbaar.!

Hulp nodig bij uw boekhouding?
Hulp bij uw boekhouding biedt u duidelijkheid en heldere financiële overzicht op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Krijg inzicht in uw financiële situatie / boekhouding in begrijpelijke taal. U krijgt een vast contactpersoon welke u helpt met uw boekhouding en aan wie u onbeperkt vragen kunt stellen. Wilt u meer informatie over hulp bij boekhouden van Administratiekantoor KleingeLuc Groningen? We komen graag persoonlijk met u in contact om wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken.

Kop koffie?

“Mijn motto is: Doen wat je goed kan! Op z’n Gronings: snel, no-nonsense en betrouwbaar.”

Waarom Administratiekantoor KleingeLuc

  • Uw complete administratie onder 1 dak​
  • Een vast contactpersoon
  • Brede ervaring in financiële zaken
  • Voor zowel bedrijven en particulieren
  • Persoonlijk advies ook in de avonduren

Hulp nodig bij boekhouding?

Neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

    (* = altijd invullen)