Geldzaken schuldhulpverlening KleingeLuc

Geld problemen?

Dat zou iedereen kunnen overkomen!

“Persoonlijk contact en professionaliteit vinden wij erg belangrijk”.

Geldzaken schuldhulpverlening KleingeLucGeld problemen? We helpen u graag verder.

In het begin is vaak het ene gat nog wel met het andere te dichten. Maar in de meeste gevallen volgt een uitzichtloze situatie waarin incassobureaus en deurwaarders aan alle kanten proberen de vorderingen te innen door bankbeslagen, inboedelbeslag, beslag op het inkomen of gedwongen verkoop van het huis. Geldproblemen, het kan iedereen overkomen en helaas neemt het aantal burgers in Nederland met schulden ieder jaar toe. Bent u ontslagen en kunt u de rekeningen niet betalen? heeft u een verkeerde lening afgesloten en zit u daarom nu krap bij kas? Of kunt u gewoonweg niet goed met geld omgaan? Bent u niet in staat uw geldzaken te regelen of heeft u schulden? Wat de reden van uw schuld ook is, schuldhulpverlening is wellicht ook voor u de oplossing. Administratiekantoor Kleingeluc kan u helpen. Wij zorgen ervoor dat u uw financiële situatie op orde krijgt.

Wat is schuldhulpverlening dan precies?

Als u zelf niet het overzicht heeft over uw financiën, kunt u een schuldhulpverlener inschakelen. Wij zijn een organisatie dat uw vermogen voor u beheert. Uw inkomsten en uitgaven worden dan beheerd door ons. Er wordt een berekening gemaakt van deze inkomsten en uitgaven en wordt er gekeken naar wat er maandelijks kan worden uitgekeerd aan leefgeld. Het budget dat hierna overblijft zal maandelijks worden uitgekeerd aan de schuldeisers. Dit traject kan tot drie jaar duren, afhankelijk van de hoogte van het budget en de schulden. De schuld wordt namelijk 100% afgelost.

Wanneer u werkt met een schuldsaneerder of schuldhulpverlener, komt u terecht in het schuldhulpverleningstraject. Dit is de periode waarin wij uw vermogen beheren en samen met u werken aan uw problemen tot u geen schulden meer heeft. Een dergelijk traject duurt via de gemeente ongeveer drie tot vijf jaar. Bij ons kunt u binnen een half jaar tot drie jaar schuldenvrij zijn! Na het traject bent u vrij van de geldproblemen en uiteraard helpen wij u dan ook verder met lopende geldzaken.

Wat doen wij?

Administratiekantoor Kleingeluc is een organisatie die hulp biedt bij uw administratie, boekhouding en schulden. Wij helpen bij het op orde brengen van uw financiële plaatje.

Allereerst willen wij graag kennismaken met u. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, is het belangrijk dat wij alles weten van uw situatie. Uiteraard is het ook van belang dat u te weten komt hoe wij te werk gaan. Zodra wij een inventarisatie hebben gemaakt van uw schulden, inkomsten en uitgaven, kunnen wij een berekening maken. We berekenen hoeveel geld u per maand kunt aflossen aan de schuldeisers. U hoeft zich niet druk te maken om het feit dat schuldeisers niet akkoord zullen gaan met de voorgestelde regeling. Administratiekantoor Kleingeluc gaat om de tafel met de schuldeisers en doen hen een voorstel dat past bij uw situatie. Zo werken wij, samen met u, stap voor stap aan een rustiger leven, zonder schulden en stress…