Referentie Karin Miedema van Brugland

Referentie Karin Miedema van Brugland

Had ik spijt van mijn besluit om zelf te gaan boekhouden? Oude boekhouder was te duur. Op een mooie dag besloot ik zelf mijn boekhouding te gaan inkloppen. De oude boekhouder zei dat dat niet in hun boekhoudsysteem mogelijk was, dus stond ik er alleen voor, helaas had ik financieel gezien geen keuze.

“Persoonlijk contact en professionaliteit vinden wij erg belangrijk”.

Zelf inkloppen zonder inzicht…

Het zelf boekhouden viel zeer ernstig tegen. Ik voelde me radeloos door al die cijfertjes en regels, en stelde de administratie voortdurend uit. Daarom hoopte ik een mede zzp-er te vinden om samen onze administratie te doen. Toen er iemand reageerde op mijn oproep was ik super blij. Geen uitstel meer, gewoon aan de slag gaan, met elkaar als stok achter de deur.
Snel bleek echter dat hij geld wilde…zucht dat was niet de bedoeling. En die zucht slaakte gelukkig ook een heel aardige boekhouder in het (voor Eindhoven) verre Groningen, die mijn oproep gevolgd had op sociale media. Hij bood me zijn hulp aan, wilde me wel uitleggen hoe boekhouden in elkaar zit. Dat was Wieger Luchtenburg van Administratiekantoor KleingeLuc

Dit kon ik haast niet geloven

Een professionele boekhouder wilde me helpen! Hij was trots dat ik binnen 3 weken mijn boekhouding van ‘totale chaos’ naar ‘orde op zaken’ had gekregen. Dat was ook geen wonder want ik mocht bellen met elke vraag en Wieger legde alles geduldig uit:
– ‘Over tabs in mappen, en wat sla je waar op, hoe werkt het boekhoudprogramma, wat hoort bij welke post.’ Maar ook: ‘Hoe kijkt een belastinginspecteur naar je boekhouding, hoe kom je nooit in de problemen?’ Dat en meer, Wieger nam er de tijd voor. En dat doet hij nog steeds al is het nu minder tijd mee nodig.

Ik raakte niet meer in paniek van cijfertjes

Mijn administratie aan het eind van het jaar was foutloos, ik kreeg mooie oplossingen voor ingewikkelde bedrijfsvragen waarmee Wieger (en zijn belastingadviseur Marcel Gremmer) ons reusachtig geholpen hebben. En tips waar je zelf nooit bij stilstaat, simpelweg omdat je er niets van af weet, Wieger weet wanneer je ze nodig hebt. Dankbaar, heel dankbaar ben ik. Dit jaar doe ik alles zelf netjes met prijsafspraken Wieger controleert alleen. Ideaal.

Ik kreeg dus boekhoudkundig-zelfvertrouwen

Dat bespaart maar liefst 600 euro op jaarbasis wat heel veel geld is voor een nog klein bedrijf. Adviestijd rekent Wieger niet. Zijn advies is: hoe beter ik het jou leer, hoe minder fouten je maakt, dan kan ik meer klanten helpen in dezelfde tijd en bespaar jij veel geld. Allebei blij.

Wieger is recht door zee

Je weet altijd wat je aan hem hebt. Aan Administratiekantoor KleingeLuc laat ik onze administratie met 120% vertrouwen over, en zeker als we succesvol worden is Wieger echt onze man. En natuurlijk heb ik geen minuut spijt gehad van de boekhouderswitch. In tegendeel.

Brugland, zo heet ons bedrijf

Wij geven contact tuningen voor kinderen met autisme waardoor deze kinderen naar een ruimerbewustzijn geloodst worden waardoor ze de wereld beter aan kunnen.
Daarnaast schrijven mijn man Frank Miedema en ik aan een filosofische roman getiteld ‘De Verraderlijke Metgezel’ een inzichtelijk werk over ons bewustzijn, met als zetel van ons denken in de hara.

Want Wieger, ik ben je reusachtig dankbaar, je bent een topper! Je nam en neemt zoveel zorgen uit handen, dat zal ik nooit vergeten.

Heel hartelijke groet van een tevreden klant.